2777
2789
عنوان

تست hpv

362 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من داخل واژنم دوتا حالت گوشتی داشتم رفتم دکتر زنان معاینه کرد گفت احتمالش کمه و ی نمونه برداری کرد از اون تیکا و فرستاد ازمایشگاه میخوام بدونم کسی ازمایششو داده نوع دیگه ی ازمایششم هست ؟؟ اخه من میترسم ک اون دوتا زگیل نباشن جای دیگم زگیل ریز زده باشه ولی دکتر ندیده باشه از اونا نمونه برداشته باشه یا این ازمایش کلا مشخص میکنه اگر hpv داشته باشم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره استخر زیاد میرم لیزرم یک ساله دارم میرم ولی دکتر گفت فقط و فقط راه جنسیه 

اگه جاییکه یکی که زگیل داره بشینی که مستقیم ویروس بخوره مثلا به دستگاه لیزر یا زمین خیس استخر بشینی لبه استخر ممکنه بگیری من خودم استخر نمیرم بخاطرهمین میترسم 

اخه تومم زده خیلی عجیبه خیلی نگرانیه بدی داره 

اشتباه کردی فقط از ضایعه ازمایش گرفتی شاید زگیل نباشه من اچ پی وی دارم ولی ضایعه ندارم هزینه ش هم زیاده بهتر بود از ترشحاتت میدادی ازمایش تا خیالت راحت میشد

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
اشتباه کردی فقط از ضایعه ازمایش گرفتی شاید زگیل نباشه من اچ پی وی دارم ولی ضایعه ندارم هزینه ش هم زی ...

سلام شما میدونی تست پاپ اسمیر مخصوص اچ پی وی بهتره یا نمونه گیری از زائده ؟ زائده من روی دنبالچه بود ولی دکتر ازم تست پاپ اسمیر مخصوص hpv گرفت فقط

کلا تست hpv از روی ازمایش مشخص میشه نیازی به چندبار نمونه گیری نیست. میدونم ازمایشگاه جردن تست hpv هم انجام میدن و تشخیصون عالیه. بنظرم حتما ازمایش بده تا زودتر مشخص بشه.