2777
2789
عنوان

سرطان لنفوم

388 بازدید | 17 پست

کسی رو سراغ دارید سرطان لنفوم داشته ولی کلا چندین ساله خوب شده و دیگه عود نکرده بیماریش؟ 😔😔

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستام داشت، خوب شد و عود نکرد

لنفوم؟ چندسال میگذره از بهبودیش؟

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

یک خانم همسایه مون تقریبا شاید ۱۵ سال پیش سرطان لنفوم گرفت خوب شد و هنوزم سالمه خدا رو شکر

برادر دوستم اونم فک کنم لنفوم داست زیر بغلش متورم شده بود که شکر خدا خوب شد 

لنفوم؟ چندسال میگذره از بهبودیش؟

بله. گردن و قفسه سینه اش درگیر بود.

۴سال

عمل کرد، شیمی درمانی، بعدم رژیم خام گیاه خواری

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
یک خانم همسایه مون تقریبا شاید ۱۵ سال پیش سرطان لنفوم گرفت خوب شد و هنوزم سالمه خدا رو شکر برادر دو ...

پس چرا بعضی دکترای عوضی میگن لنفوم عود میکنه😔

خدا الهی همیشه سالم نگهشون داره هیچوقت رنگ مریضیو نبینن بابای منم همیشه خوب باشه هیچموقع برنگرده براش

دارم میمیرم

ی شبایی از استرس حس میکنم جونم درمیاد تا صبح شه

دوس ندارم اون روزای بیماری بابام رو حتی یک ثانیه شو باز تجربه کنم

بله. گردن و قفسه سینه اش درگیر بود. ۴سال عمل کرد، شیمی درمانی، بعدم رژیم خام گیاه خواری

خداروصدهزاربار شکر 

انشالله تا اخر عمرش صحیح و سلامت باشه

برا بابای منم دعا کنید که دیگه هیچوقت عود نکنه

یک خانم همسایه مون تقریبا شاید ۱۵ سال پیش سرطان لنفوم گرفت خوب شد و هنوزم سالمه خدا رو شکر برادر دو ...

پسر داييم داشت شهرمون دكتر خوب نداشت حدود دو سال همش درد داشت همش ميبردنش  دكتر ميگفتن چيزي نيست عفونته بدون هيچ معاينه يا كاري فقط دارو ميدادن سنش هم كم بود متاسفانه وقتي كه تشخيص دادن كل بدنشو گرفته بود وقتي بستري شد يه ماه بعدش فوت كرد خدا رحمتش كنه 

پسر داييم داشت شهرمون دكتر خوب نداشت حدود دو سال همش درد داشت همش ميبردنش  دكتر ميگفتن چيزي نيس ...

اخی کاش میوردنش تهران 

خدا بیامرزتش ... خیلی ناراحت شدم

پسر داييم داشت شهرمون دكتر خوب نداشت حدود دو سال همش درد داشت همش ميبردنش  دكتر ميگفتن چيزي نيس ...

خدا رحمتش کنه.لااقل اگر تشخیص نمیدن به یک متخصص خوب  ارجاع بدن.طفلک چقدر زجر کشیده