2821
2789
عنوان

کلاس خیاطی

1239 بازدید | 31 پست

سلام خانوما 

لطفاً تجربیاتتون و در اختیارم قرار بدید من اصفهان هستم میخوام تو کلاس های خیاطی شرکت کنم بودجه ام محدود و جاهای خیلی گرون نمیتونم برم ولی کیفیت برام مهم چون همه ی اون بودجه ی محدودم میخوام خرج کنم حالا چجوری باید دوره هارو از مبتدی تا حرفه ای طی کنم؟ و هزینه هاش چجوری؟ کدوم اموزشگاه بهتره؟ مدرک هم میده؟ لطفا هرچی اطلاعات دارید در اختیارم بزارید ممنون از همتون🙏🌹😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اصفهان نیستم ولی چون خودم دارم دوره هاشو می گذرونم میتونم کمکتون کنم.

اولین دوره نازک دوز هست که برای من هزینه حدودا چهار میلیون و خورده ای شده

با مدرک

من آموزشگاه خصوصی میرم

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

سلام عزیزم تو نت سرچ کن یک آموزشگاه که نزدیک خانه باشه پیدا کن بعد برو ببین اگر دیدی حداقل چیزهایی رو که می خواهی داره ثبت نام کن اگر نه بگرد یک جایی که از نظر خودت اوکی هست و از لحاظ بودجه هم به صرفه هست پیدا کن 

شما الان مدرک گرفتید؟ سخته ؟هزینه ی پارچه چجوره؟

هنوزن نه

دو سه ماه دیگه از دوره مونده 

سخت که هست ، باید علاقه داشته باشید 

به طور متوسط هر دو هفته یه پارچه باید بخرم و هزینه پارچه بستگی به جنس و متراژ اون داره 

در کل فکر کنم از اول دوره تا الآن من فقط ۴ تومن هزینه پارچه دادم!

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

سلام عزیزم تو نت سرچ کن یک آموزشگاه که نزدیک خانه باشه پیدا کن بعد برو ببین اگر دیدی حداقل چیزهایی ر ...

سرچ کردم اگر دنبال مدرک نباشم از پس هزینه هاش بر میام اگر باشم ن😭😭😭خیلی گرون همه چیز

چقدر زیاد 😱

قیمته پارچه خیلی زیاده 

من یه وِست (جلیقه بلند بدون آستین ) خواستم بدوزم واسه خواهرم 

کلا ۱/۵  متر پارچه ضخیم چهار خونه میخواستم ، متری ۱۸۰ تومن حساب کرد برام😐!

تازه این نه آستین آنچنانی داره نه یقه سختی داره

کتاب های خاصی هم معرفی میکنن؟ اخه من یکی دوتا کتاب اموزشی هم دارم

داره ولی هنوز ندادن بهمون 

فعلا جزوه مینویسیم

کتاب های خاصی هم معرفی میکنن؟ اخه من یکی دوتا کتاب اموزشی هم دارم

خیاطی چون عملی هست با کتاب نمیشه ببین با فیلم آموزشی شاید بتونی مقدمات را یاد بگیری بعد یکی دو جلسه رفع اشکال برو..بعضی خیاط ها هم هستند همینطوری آموزش می دهند بدون مدرک فنی و حرفه ای 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز