2777
2789
عنوان

دلم میخواست که...

262 بازدید | 14 پست

دلم میخاست که موهای بلننند و پرپشت داشته باشم از پشت مقنعه بزنه بیرون😔

اما کوتاهه و کم پشت 

دلم میخاد مثل دخترا جلو موهامو دربیارم اما بس که کم پشته خجالت میکشم

از اول اینجوری بودی؟

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔
از اول اینجوری بودی؟

نه اینجوری نبودم.ببین ده سالگی و یکی دوسال قبلش که پریود نمیشدم (منظورم اینه شاید بخاطر هورمونا باشه)هرروز عصر با آب سرد حموم میکردم نرم کننده هم میزدم هم خوشبو بود هم پرپشت هم بلند.پرپشت نه زیاد زیاد.آخه من موهام لخته ولی خواهرم خیلی پرپشت بود.بعد راهنمایی بودم موهامو محکممم دم اسبی میبست زن داداشم بازم پرپشت بود.دانشجو شدم ریخت کل اتاق پتو لباسام موئه.نرم کننده ه نمیزنم میگن ریزش میاره.دیگه کوتاه نکردم تا دیدم هیچی نمونده دیگه.دو سه ماه پیش رفتم آرایشگره گفت آسیب دیده پروتیئن تراپی و احیاش کن 2500گرفت هیچییی به هیچی بدتر داره میریزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اینجوری نبودم.ببین ده سالگی و یکی دوسال قبلش که پریود نمیشدم (منظورم اینه شاید بخاطر هورمونا باشه ...

سیر بمال به سرت .با شامپو سیر یا رزماری بشور. سیرم خیلی خوبهوشب بزن کف سرت  صبش بشور .من برا ابرواهامم زدم خیلی عالیه

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔

موهاتو دم اسبی نبند یکی از دلایل ریزش دم اسبی بستنه .موقعه خواب موهاتو شونه بزنو باز بزار .وقتی میخوار شونه بزنی از پایین موهات شرو کن از نت فیلم درست شستن مو رو دانلود کن به من که خیلی کمک کرد این روشا .اها راستی هیچوقت هیچوقت موهاتو تو حمام یا وقتی خیسه شونه نکن داغون میشه موهات بذار قشنگ خشک بشه بد شونه کن 

قرص زینک پلاسم شبی یه دونه بخور

توی یکی از مستندهای شمقدری به یه نکته‌ی خوبی اشاره شده بود.

اینکه وقتی حجاب از بین میره، کم کم آدمایی که استانداردهای تعریف شده برای زیبایی رو ندارن منزوی میشن و به خاطر از دست دادن اعتماد به نفس، از جمع مردم و فضای جامعه کنار میرن.

الآن نه فقط شما، خیلی از دخترای دیگه هم هستن که اعتماد به نفسشونو از دست دادن.

خدا گفت خودتونو بپوشونین تا توی جامعه با افکار و استعدادهاتون دیده بشین نه با جسم و ظاهرتون. این به نفع خودتونه‌.

اونایی که با ریختن موهاشون بیرون مقنعه و خودنمایی باعث ایجاد این حس منفی در هم‌جنسشون شدن گناه کردن.

باعث شدن شما امروز به جای اینکه دغدغه‌ی دیده شدن به خاطر استعداد و صفات اخلاقی خوب و افکار و اندیشه‌هاتو داشته باشی، دغدغه‌ی دیده شدن موهاتو داشته باشی. این کارشون گناهه دیگه. نیست؟

هرچند من مطمئنم شما در قالب خودت ظاهر قشنگی داری. قرار نیست همه شبیه هم باشن.

مامان یه فرشته که زود پرکشید 🖤🥲
سیر خو چجوری بزنم من میرم سرکار بوگند میگیرم

شب بزن صب با شامپو بشور فک نمیکنم اصلا بو بده دیگه

انقد موهات محکم میشنو براق

یه کاربری اینجا چن روز پیش تاپیک زد کلی اطلاعات داشت و تجربه فقط گفت درمان ریزش با شستن چای سبز و گزنه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
توی یکی از مستندهای شمقدری به یه نکته‌ی خوبی اشاره شده بود. اینکه وقتی حجاب از بین میره، کم کم آدما ...

چقدر قشنگ و زیبا صحبت می‌کنی  منم حسم همینه یکبار برای بیرون موهامو بیرون نریختم ولی حس خوبی هم ندارم دلم زیبایی میخواد

توی یکی از مستندهای شمقدری به یه نکته‌ی خوبی اشاره شده بود. اینکه وقتی حجاب از بین میره، کم کم آدما ...

آقا منو شستی که.من یکم موهامو درمیارم نه کامل.زیبایی ظاهری قشنگه و کاری ب کسی ندارم که بااین زیبایی بکشونمش سمت خودم.من واسه دل خودم اینکارو میکنم.پیشونیم چروکه مجبورم یکم موهامو بندازم روش