2777
2789

حل کردم اما نمیدونم جوابش درسته یا ن🤦🏻‍♀️😐

کسی بلده راهنمایی کنه؟؟؟

یک سکه و یک تاس را با هم پرتاب میکنیم. احتمال آنکه عدد ظاهر شده بر روی تاس حداکثر ۳ باشد؟

الان سوال من اینه بعد اینکه بدست آوردیم تو فرمولمون باید تقسیم بر فضای نمونه هم بشه یا نمیخواد؟(همون احتمال)

فردا امتحان دارم:(( 

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوازدهم انسانی هسی؟ 

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
سکه نکته انحرافیشه  همون تاس رو در نظر بگیر

نبابا نکته انحرافی نیست 

چون سکه ۲رو داره 

فضای نمونه دوبرابر میشه 

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
سکه نکته انحرافیشه  همون تاس رو در نظر بگیر

درسته بعد اینکه هر ۳ تا رو با فرپول ترکیب رفتم چن گفته احتمال بر فضای نمونه هم تقسیم کنم یا نمیخواد؟

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

۱ ششم 

البته اینا n و s هم داره که الان یادم رفته یه نگا به کتاب بندازم میفهمم

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

برا به دست اومدن احتمال باید تقسیم بر فضای نمونه بشه خب، یعنی احتمال 1اومدن تقسیم بر فضای نمونه که 6هست، احتمال 2و3هم همینطور بعد باهم جمعشون میکنیم، میشه همون احتمالی که خواستهه

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم...