2777
2789

دغدغه های نصفه شبی.

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دغدغه های نصفه شبی.

خخخخ همون ی دفه زده سرم.اخه پدرشوهرم قد کوتاس خیلیم لاغر دختراش ب اون رفتن باز مادرشوهرم بهتره قد بلنده نسبتا اندامشم خوبه شوهرم تقریبا ب اون عموهاش برده

به هر کی قسمت باشه من پسرام به باباشون رفتن 

خداکنه ب شوهرم بره باز خوبه ب خواهرشوهرام نره قیافه بچمم معلوم نیست یکی میگه شبیه خودته یکی میگه شوهرت خیلیم میگن مادرشوهرت خخخ متاسفانه

بستگی به دنای دریافتی از پدرو مادره  تو صفات بچه یه صت هایی از پدر یه صفت هایی از مادر گرفته میشه  بستگی داره کدوم یک از طرفین به خودشون رسیده باشن (از لحاظ غذا و ویتامین .. )

عریزم به تغذیش برس و ببرش باشگاه

اره خوبه ولی  باز اعتقادی ندارم چون سه تا خواعرشوهر دارم سه تا کپ باباشونن مادرشوهرم میگه دخترام هیچکدوم بخودم نرفتن حالا باشگاه چیکارشون میکنه سرجمع ده درصد تاثیر داشته باشع