lapluie مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 847 عنوان زخم رحم 167 بازدید | 9 پست خانما کیا زخم رحم دارن؟یا تجربشو داشتن؟ 1401/10/10 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lapluie مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 847 مگه شما دارین؟پاپ اسمیرتون کدوم گزینه رو زده؟ با معاینه مشخص شد.
پرپری1734 عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 81 سلام.من دهانه رحمم زخم بود.هی چی دوا درمون کردم فایده نداشت.گفت باید بیای فریز کنی.توی اینترنت سرچ کردم،زده بود تغییر دهانه رحم میده.منم ترسیدم.رفتم تهران.یه دکتری بود فک کنم اسمش پریسا مرتضوی مقدم بود.توی خیابان شریعتی.حرف سال ۹۶فک کنم ۳۰۰هزار ازم گرفت برام لیزر کرد.خوب خوب شدم.خدا خیرش بده.توی شیراز که اومدم به دکترا گفتم لیزر،گفت ما اصلا لیزر نداریم.فقط فیریز داریم.به نظرم می ارزه بری پیشش
خورشیدکوچک عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 85 من داشتماول پاپ اسمیر دادم بعد مشکوک بودن گفتن برو پولکوسکپی ولی مشکلی نداشتمبعدم دکتر تو مطب برام فیریز کرد دیگ مشکلی نداشتم عفونتم نگرفتم
lapluie مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 847 من داشتم اول پاپ اسمیر دادم بعد مشکوک بودن گفتن برو پولکوسکپی ولی مشکلی نداشتم بعدم دکتر تو مطب بر ... شما بعد از فریز باردار شدین؟
خورشیدکوچک عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 85 شما بعد از فریز باردار شدین؟ بله تاریخ دقیق فیریزم یادم نمیاد ولی با اولین اقدام باردار شدم البته مشکلی مثل تنبلی و اینا نداشتم
lapluie مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 847 بله تاریخ دقیق فیریزم یادم نمیاد ولی با اولین اقدام باردار شدم البته مشکلی مثل تنبلی و اینا نداشتم از خیلیا شنیدم که فریز نکن و ممکنه باردار نشی خونریزی پریودم قطع شده بخاطر زخم رحمم نمیدونم چیکار کنم بخدا
خورشیدکوچک عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 85 از خیلیا شنیدم که فریز نکن و ممکنه باردار نشی خونریزی پریودم قطع شده بخاطر زخم رحمم نمیدونم چ ... من فقط حرف دکتر رو قبول دارم ن خانوما یک کلاغ چل کلاغ زیادهمامانمم خیلی سال پیش فیریز کرده بود اون زخم رو میسوزونه و سلول های جدید تشکیل میشه کار علمیه ک انجام میدن اگ دکترت تشخیص فیریز داده انجام بده راحت بشی