2777
2789
عنوان

امشب دخترعموم ازم پرسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ک چی، چرا انقد جبهه میگیرین، این خانوم رابطش تموم شده حالا اونم ب احساسی بش داره معلومم نیس جی می ...

کی جبهه گرفت ؟ 😐

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
اون میخواست از ایران بره برای ادامه تحصیل گفت من باید همراش برم من هم قبول نکردم توافقی نامزدی بهم خ ...

چرا نرفتی 😐😑

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
اون میخواست از ایران بره برای ادامه تحصیل گفت من باید همراش برم من هم قبول نکردم توافقی نامزدی بهم خ ...

اوه رابطه تو با دختر عموت قطع کن مطمئن باش الان باهاشه میخوایت واکنش تورو ببینه 

خودشناسی DNA plus
همه هی وای وای میکنن خب ک چی

باشه آروم باش 😐

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
چرا جداشدی؟ الان ازدواج کزدی؟

اون میخواست از ایران بره من نمیخواستم توافقی جدا شدیم

اره ازدواج کردم 

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
نامزد سابق اگه خوب بودند نگه‌هاش میداشتی ناراحتی نداره 😂

ناراخت نیستم اما خوب انتظارشم نداشتم

و موندم اگه بشه بعد ها چه جور تو صورت هم دیگه نگاه میکنیم

واکنش همسر من چی میتونه باشه

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

اگه بهت نمیگفت و یجورایی ازت اجازه نمیگرفت خوب بود؟! خوب بود یهو دست تو دست هم ببینیشون ؟! درسته کارش شاید درست نیست ولی خب شده دیگه ،بنظرم دختر عموت بهت احترام گذاشته توام فکر میکنم نا خواسته مجبوری ارتباطتو قطع کنی قطعا سخت خواهد بود دیدار تون 

سعی کن بی تفاوت باشی