2777
2789
عنوان

📌My note

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 20 پست

📌 کامنت 15 : هیچوقت نیومد دنبالم

میدونی، قبلا خیلی تلاش میکردم که بشه، هر چی، اصن ازدواج، اما الان دیگه نه،راستش دیگه از نه شنیدم خسته شدم و بخاطر همین کشیدم کنار، اما الان انتظارم برعکس شده، خیلی منتظر بودم که یکی بیاد پیشنهاد بده با هم این مسیرو ادامه بدیم، ولی نه قبول کردن و نه اومدن. خیلی وایسادم. زیر پام علف سبز شد. کسی مقصر نیست. باید خودمو بغل کنم و با خودم این راهو تنهایی برم. ❣️دوستش دارم خودمو ❣️همیشه و همه حال با منه، دیگه تنهاش نمی‌ذارم. روزی چند بار به خودم میگم که چقدر خودمو دوست دارم. همه چیزای خوبو برای اون میخرم. اون لیاقتش بیشتر از ایناست. 

البته حق داره الان ازم ناراحت باشه ولی باید از دلش دربیارم 

🌹❣️🎁

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

کامنت 16 : نلایک 💔

بعضی کاربرا اینقد قشنگ راهنماییت میکنن، با خودت میگی برم تاپیک هاشو ببینم لایک کنم اونم بیاد راهنماییم کنه. وقتی میری لایک کنی، تاپیکشو میبینی اصن نمیشه لایک کرد. اختصاصی و خصوصی اصن نگو 🙁

هیچی، تهش میگی از خیرش گذشتم. آخه چرا؟؟؟ چرا این همه تاپیک؟؟ یه تاپیک عمومی نداره آدم بره همونو لایک کنه. این همه اصرار... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

📌کامنت 17 : گفت فقط خانما بیان

بعضی تاپیک ها هستن که مثلا نوشته : خانما، کی برنامه نویسی فلان رو کار کرده، بیاید راهنمایی، بعد از 2 ساعت برمیگردی تاپیکش میبینی هیچکی جواب تاپیکشو نداده. شاید اگه تو عنوانش، عمومیت بیشتری به کار می‌برد، شاید منم میتونستم بهش جواب بدم. 

دروغ چرا، اون اوایل یکی دوبار تاپیک این مدلی رو رفتم بعد گفتم چه کاریه، ولش کن، مخاطبش 80 درصدی های سایت بودن نه 20 درصدی ها. دیگه تو این مدل تاپیک ها راهنمایی نکردم. 

چندبار هم شده به واسطه راهنمایی من در مورد همون موضوع تو تاپیک یه کاربر دیگه، همونو توی تاپیک من پرسیدن.منم بهشون جواب دادم. غرض اینکه شاید تو یه سری موضوعات بهتره که عنوان مناسبتری داشته باشه. 🧐

📌کامنت 18 : خانم آقا یا آقای خانم؟؟؟ 

تو بعضی کامنتا، کاربرا میگن که این کاربرای ناهم جنس هم جای خواهر ما، بعد یه عکس میذارن که تصور ما ازشون اینه. با خودم فکر میکنم من جزو کدوم دسته هستم، خانم آقا یا آقای خانم؟ 🤔

📌کامنت 19  : شناخت هم جنس 

بعضی موقع ها که کامنت میذارم، یکی بهم ریپلای میده که بیا فلان تاپیکم ببین منظور این آقا چیه، میرم میخونم هیچی نمی فهمم. خودمم کنجکاو میشم که منظورش چی بوده، من برم کیو صدا بزنم بگم به نظرت این چی میگه؟؟؟ 

گاهی هم به خودم شک میکنم. نکنه من از اونور آندرومدا اومدم و فضایی هستم و بخاطر همین نمی فهممشون؟؟ یا شایدم اونا از یه جای دور اومدن و میخوان بین زمینی ها نفوذ کنن و زمین ما داره به خطر میفته؟؟ باید به کجا بگم؟؟؟ 😰