بیا نکات طلایی یادت بدم،قورمه سبزیت فوق العاده میشه
سبزی رو از شب سرخ کن با روغن جامد هم سرخ کن،و اینکه موقعی که سرخ میکنی بهش ۳ حبه سیر رنده کن خیلی عطر خوبی بهش میده،و وقتی هم که گوشت رو سرخ کردی رب بهش بزن،و بزار چند ساعت خوب جا بیافته
برای مرغ هم
اول مرغ بزار بپزه ،با پیاز وزردچوبه و سیر و نمک بعد آبشو بریز،بعد مرغارو سرخ کن با روغن خالی،بعد پیاز سرخ کن هویج و هر چه داری تفت بده،رب،همه چی بزن،بزن آب بریز روش مرغارو هم بریز،بزار خوب جا بیافته مرغ هر چه بیشتر تو سس باشه خوشمزه تره.