2777
2789
خیلی سخته .من دوبسته دارم .فردا یکیشو انتقال میدن اگه خدایی نکرده بچه دار نشم و .... دیگه تخمک کشی ...

ایشالا که میشی توکل به خدا از همین امروز آب و نشاسته غلیظ درست کن بخور و سوپ پای مرغم بخور تا روز آزمایشت ادامه بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که میشی توکل به خدا از همین امروز آب و نشاسته غلیظ درست کن بخور و سوپ پای مرغم بخور تا روز آز ...

اینا رو اماده کردم .فریز دارم .نشاسته دوست ندارم ماکارونی میخورم .😆شما یه دونه بجه داری؟

❤️
عالیه عزیزم .من سر دخترم اولی ۵۷۰بود دو روز بعدش شد ۶۰۰😆

قربونت برم. دکتر گف چون بالاس مشکوکه به دوقلویی😅گف دوباره از بده ک مطمئن شیم روند رشدش خوبه. 

خوب شد گفتی چون من فک میکردم اگ دوبرابر نشه حتما مشکلی داره😅ساعت 5 جوابش اماده میشه. 

ای جانم .خدا ببخشه .خدا بهت یه فرزند صالح وسالم بده . من دخترم ۳سالو نیمه .برای دومی اقدامم

ممنون عزیزم توکل بخدا دعا کنین منم با سلامتی این دوره رو بگذرونم اونم بعد از چند سال انتظار

ممنون عزیزم توکل بخدا دعا کنین منم با سلامتی این دوره رو بگذرونم اونم بعد از چند سال انتظار

انشالله .استرس نداشته باش .واگذار کن به خدا .

حاملگیم خیلی سخت بود بعد دیدم حرص خوردن من فایده ایی نداره  خدا خواست برام نگهش داشت😏

❤️
خوبه اصلا نگران نباش من آزمایش اولم ۱۱۰۰ بود دومی شد ۴۸۰۰ هزار به بالا قطعیه

عزیزم امروز از دادم از 1642 شده بود 2933 ولی توی سونو واژینال ساک بارداری دیده نشد😔واسه شما کی ساک بارداری دیده شد؟ من اگ از پریودی حساب کنم چهارهفته و 3 روزمه

عزیزم امروز از دادم از 1642 شده بود 2933 ولی توی سونو واژینال ساک بارداری دیده نشد😔واسه شما کی ساک ...

خیلی زود آزمایش دادی من ۵ هفته و دو روز سونو دادم فقط ساک دیده شد توش چیزی دیده نشد عجله نکن ایشالا ۷ هفته برو سونو 

خیلی زود آزمایش دادی من ۵ هفته و دو روز سونو دادم فقط ساک دیده شد توش چیزی دیده نشد عجله نکن ایشالا ...

بنظر خودم هم زود بود ولی نمیدونم چرا دکترم سونو کرد. 

فقط رفته بودم ک بتامو ببینه و اگ چیزی لازم بود واسم بنویسه ک سونو هم انجام داد نگرانم کرد. گف دوباره چهارشنبه بیا.