جوجه سیخی هم
از اون سیخ چوبی ها
من موادشو مثل واسه کباب درست می کنم شب تو یخچال می ذارم
برای ناهار فرداش درست می کنم
سینه مرغ رو مثل واسه کباب جوجه خورد می کنیم
تو پیاز و ادویه جات و آبلیمو و یا... می ذاریم بمونه
اگه وقت نداشته باشی هم می تونی ادویه بزنی به سیخ چوبی بزنی و بپزی(تو تابه رژیمی هم میشه)
وقتی تکه های مرغ و به سیخ زدی هم می تونی سرخش کنی تو تابه با کمی روغن و حرارت کم و کمی آب
رب انار یا زعفران اینا هم دیگه سلیقه ای
با گوجه و برنج یا نونی سرو کنی