2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 66515 بازدید | 3282 پست
من نمیدونم روال دکترم چرا انقدر متفاوته همه انگار آنوکسا رو زودتر از انتقال شروع میکنن حالا فکرکنین ...

سلام عزیزم، به منم اصلا نه انوکسا دادن نه اسپرین فقط استرادیول و پروژسترون دادن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش حتما باتوجه به شرایط بدنت این طور صلاح دیده دکترت کاش به منم از اول نمیداد الان همش دارم ...

آخه وقتی منفی میشه باید یه بارم بیان این مدلو امتحان کنن 

به زودی منم مامان میشم😍
سلام گلی رفتی آنومالی؟

سلام عزیز دلم 

ممنونم ازت که به یادمی

آره عصر رفتم 

خداروشکر گفت همه چی اوکی هست 

فقط کیست در کوروئید پلکسوس رویت شد

که دکتر گفت جای نگرانی نیست بین ۲۴ تا ۳۰ هفته از بین میرن

دیگه سپردم به خدا ایشالا به سلامتی از این مرحله هم عبور کنیم

چیزی شنیدی راجبش؟

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیز دلم ممنونم ازت که به یادمیآره عصر رفتم خداروشکر گفت همه چی اوکی هست فقط کیست در کوروئید پل ...

قربانت گلم.الهی شکر که همه چی اوکی بوده و کوچولوت رو یه دل سیر دیدی.نه عزیزم تاحالا نشنیدم ولی اینکه این موردا خیلی زیاد بوده و رفع شده دیگه حرف دکترتون خودش سند هست واطمینان بهتون داده.سالم باشین خودتون وکوچولوتون🤗

سلام عزیز دلم ممنونم ازت که به یادمیآره عصر رفتم خداروشکر گفت همه چی اوکی هست فقط کیست در کوروئید پل ...

همین الان سرچ کردم در موردش الهی شکر چیزی نیست و کاملا برطرف میشه مثل یه تاول روی پوست هست که خودش میره.اگرم نوعش بد بود خود دکتر میگفت .پس خیالت راحت باشه

همین الان سرچ کردم در موردش الهی شکر چیزی نیست و کاملا برطرف میشه مثل یه تاول روی پوست هست که خودش م ...

فدات بشم مرسی واقعا 

خیلی برام با ارزش پیگیر حالمون هستی عزیز دل😘😘😘

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40