2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 38 پست
منم اسید فولیک ۵ میخورم، تا جایی بتونم نوشابه و...هم نمیخورم😶 شما روزی یه دونه آمپول میزدی؟

اره عزیزم تا یه روز مونده به زایمان یدون امپول میزدم البته دکترم گفتم من دوز بالاترش رومینویسم که لازم نباشه روزی دوتا بزنی اون جوری اذیت میشی درضمن قرص اسپرینم تا هفت ما هگی خوردم

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد
می تونی آز خون بدی.البته تیتر بتا اچ سی جی.اگه باردار باشی رد خور نداره

شوهرم ازاینکه من بی بی بزارم و ناامید بشم خیلی ناراحت میشه اگه بدونه دوباره گذاشتم و منفی بوده و تازه آز هم میخوام بدم دیگه هیچی😥

الحمدالله❤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم تا یه روز مونده به زایمان یدون امپول میزدم البته دکترم گفتم من دوز بالاترش رومینویسم که لا ...

مرسی عزیزم، خدا برات نگهش داره برا منم دعا کن😍

الحمدالله❤
بچها من دوروزه از پریودم میگذره الانم بی بی چکم منفی شد خیلی هم درد تخمدان دارم و کلا شکمم تیر میکشه ...

بعضیوقتا اینطوری میشه ولی امیدوارم باردار باشی

الحمدالله❤
مرسی عزیزم، خدا برات نگهش داره برا منم دعا کن😍

انشاله خدا یه می نی سالم وصالح بهت بده ،عزیزم اصلا نگران نباش فقط بلافاصله بعد ایتنکه فهمیدی بارداری برو که امپولا روشروع کنن

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد