۴ تا بادمجون یا ٣ تا کدو رو خورد کن توی تابه سرخ کن بعدش از تابه خارجشون کن.
توی همون تابه یه پیاز بزرگ و ۴ تا دونه سیر رو که ریز ریز خورد کردی سرخ کن و بهش یه قاشق چای خوری زرد چوبه و یکم فلفل سیاه بزن و بعدش دو قاشق غذاخوری نعنا بریز.
یه دقیقه بعد ۴ تا گوجه پوره شده یا بیشتر (بسته به ذائقه) رو بهش اضافه کن و بذار پنج دقیقه بپزه تا آبش کشیده بشه. ۴ تا دونه گردو رو هم ریز کن بهش اضافه کن. آخر سر سه یا چهار قاشق کشک رو با یکم از آب گوجه رقیق کن و بهش اضافه کن و بذار پنج شیش دقیقه بپزه. عالی میشه عالی