2777
2789
عنوان

همه چی برا نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 4302 بازدید | 66 پست

✅ براي افزايش #هوش_كودكان بايد از انواع گوشت استفاده كرد

🔻ويتامين ث فلفل دلمه اي به قدري است كه يك عدد از آن تمام ويتامين ث كودك را در روز تامين و باعث جذب بهتر آهن مي شود.

باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است
بیشتر ببینید

#چهار_ماهگی

برای شروع غذای کمکی از چهار ماه  

1⃣هفته ی اول از لعاب برنج شروع کنید: آرد برنج خونگی + کمی آب بزارید روی شعله ی کم تا لعاب بیاد

2⃣فرنی : آرد برنج خونگی+ 30 سی سی شیر خشک رقیق شده + نصف قاشق چایخوری شکر

3⃣هفته ی سوم. حریره بادام: پنج عدد بادام و پودر کنید با کمی آب و کمی شکر روی شعله بزارید تا قوام بیاد

4⃣هفته ی چهارم سوپ ساده : ران مرغ + هویج+ سیب زمینی + یک قاشق ارد برنج

هر روز به اندازه ی یک قاشق مربا خوری بیشتر بدید تا به یک پیاله ی ماست خوری برسد

برای سوپ هم هر سه روز یک بار سبزی جدید اضافه کنید

🌻💕🌻💕🌻💕🌻💕🌻💕

🌻💕🌻💕🌻💕🌻💕🌻💕

باران بهانه است
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

‍ #غذای_کمکی_کودک

طرز تهیه ی حریره ی مرغ ، حلیم گوشت و سوپ برای کودکان

حدود نصف قوطی کبریت گوشت #مرغ ، #گوسفند یا #گوساله ی بدون چربی را با یک عدد #پیاز پوست کنده و شسته شده  (برای معطر کردن غذا ) در ظرف لعابی بپزید تا گوشت نرم شود.

سپس یک قاشق مرباخوری #برنج به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه بپزید.

سپس پیاز را خارج و یک قاشق چای خوری #روغن_مایع (یا کره)به آن اضافه کنید و در مخلوط کن برقی آن را نرم کنید.(بهتر است غذاي كمكي را كامل بپزيد و بعد آنرا با پشت قاشق و يا گوشت كوب له كنيد و به كودك بدهيد. مادر و کودکی ها توصيه مي‌كنيم كه از آسياب و مخلوط كن براي نرم كردن غذاي كمكي استفاده نكنيد چرا كه باعث مي‌شود كودك مهارت جويدن را ياد نگيرد و در آينده از پذيرش غذاهاي معمولي خودداري مي‌كند.)

در آخر آن را صاف نمایید تا مخلوطی مانند #حریره به دست آورید.

اگر کودک دوست دارد کمی #نمک یا #شکر به آن اضافه نمایید (برای کودکان بالای یکسال به مقدار خیلی کم ) اگر این غذا را با گوشت مرغ تهیه کنید ، #حریره_مرغ و اگر با گوشت گوسفند یا گوساله تهیه شود، #حلیم_گوشت به دست می آید که در اواخر هفت ماهگی میتوانید روزی یک نوبت به کودک بدهید.

در هفته های بعد میتوانید #هویج یا #کدو و #سبزیجات سبز ( جعفری و گشنیز ) به آن اضافه کنید تا #سوپ به دست آید.سوپ را در روزهای اول بکوبید یا در مخلوط کن بریزید و پس از صاف کردن به کودک بدهید.

اگر کودک مادر و کودکی غذا را تحمل کند ، به تدریج می توانید #حبوبات مخصوصا عدس که دارای آهن است اضافه نمایید و بعد از پختن کامل به کودک بدهید.

سبزیجات زرد و نارنجی را نباید به مقدار زیاد به کودک بدهید زیرا موجب رنگ زرد یا نارنجی پوست کودک میشود.

همچنین در سن 7 تا 8 ماهگی نباید به کودک #مرکبات (پرتقال ، لیمو و گریپ فروت ) بدهید ، چون حساسیت و آلرژی ایجاد میکند.

╭─═ঈ🍃🌸

👨‍👩‍👧‍👦

باران بهانه است
بیشتر ببینید

تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ5برابرفسفر،7برابرآهن داردمنبع غنی امگا3بوده موجب افزایش ضریب هوشی کودک میشودمیتوانید از #هشت_ماهگی روزانه1زرده به کودک بدهیدواز #یکسالگی تا2عددکامل مجازاست

باران بهانه است
بیشتر ببینید

#سرلاک_خانگی

#هفت_ماهگی

⌚️زمان پخت : ۲۵مین

بيسكوييت مادر يا ساقه طلايي 1 عدد - آب جوشيده سرد چند قاشق مرباخوري - شيرخشك (درصورت تمايل) نصف پيمانه - كره مواد بالا رو بريزين توي يه پياله و با پشت قاشق لهش كنين. ميتونين شيرخشك هم اضافه نكنين.

💠نكته1: كره به افزايش وزن ني ني ها كمك ميكنه. پس براي بچه هايي كه خوب وزن نميگيرن خيلي مفيده.

💠نكته2: ميشه بجاي كره در اين ميان وعده و كلاً در غذاهاي ني ني از روغن زيتون تصفيه شده ي بدون بو استفاده كرد.

💠نكته3: مقدار كره يا روغن زيتون بايستي بسيار كم بوده تا موجب بهم ريختن وضع مزاجي ني ني نشه

1يا 2 عدد بيسكوييت مادر رو با يه كم آبجوش مخلوط ميكنم. اگه ساقه طلايي هم باشه كه 1 دونه رو با آبجوش مخلوط ميكنم

باران بهانه است
بیشتر ببینید

#چهار_ماهگی

برای شروع غذای کمکی از چهار ماه  

1⃣هفته ی اول از لعاب برنج شروع کنید: آرد برنج خونگی + کمی آب بزارید روی شعله ی کم تا لعاب بیاد

2⃣فرنی : آرد برنج خونگی+ 30 سی سی شیر خشک رقیق شده + نصف قاشق چایخوری شکر

3⃣هفته ی سوم. حریره بادام: پنج عدد بادام و پودر کنید با کمی آب و کمی شکر روی شعله بزارید تا قوام بیاد

4⃣هفته ی چهارم سوپ ساده : ران مرغ + هویج+ سیب زمینی + یک قاشق ارد برنج

هر روز به اندازه ی یک قاشق مربا خوری بیشتر بدید تا به یک پیاله ی ماست خوری برسد

برای سوپ هم هر سه روز یک بار سبزی جدید اضافه کنید

🌻💕🌻💕🌻💕

باران بهانه است
بیشتر ببینید