2777

تهیه #

برای هشتگ "تهیه" 5 مورد یافت شد.

منبع متنی رو که کپی کردم اول از همه مینویسم

منبع: صفحه mostafa.jalalifakhr

متخصص بیماری‌های داخلی، منتقد فیلم
گروه درمانی آرتا

(!ماسک کافی نیست)متاسفم که اعلام کنم در حال فرو رفتن در باتلاق شکست در برابر کرونا هستیم. امروز از چهارصد کشته در روز عبور کردیم. در حالی که بر اساس خبر معاون وزیر بهداشت، برای رسیدن به آمار واقعی، باید این رقم را دوبرابر کنیم. داریم قتل‌عام می‌شویم. حتما دعا کردن در هر حالی خوب است اما دعاخواهی، معنای دیگری هم در دل خود دارد؛ این که دیگر کاری از دست ما برنمی‌آید. پس از التماس دعای معاون رئیس‌جمهور برای مهار گرانی، در استان یزد هم به استغفار جمعی برای کنترل کرونا پناه آورده‌اند. و اعتراف می‌کنم که خودم هم هر روز که راهی بیمارستان یا کلینیک می‌شوم، از زیر قرآن رد می‌شوم؛ چون می‌دانم واقعیت موجود ما و کرونا چگونه است و کنار ابتلا قدم می‌زنم.نکته بسیارمهم و موردغفلت‌ واقع شده این است که بسیاری از مبتلایان اخیر، از ماسک هم استفاده کرده‌اند، حتی به صورت منظم و دقیق. پس چرا کرونا گرفتند؟! عدم‌ کنترل بهداشتی کافی بر تهیه ماسک‌ها، و عدم امکان مالی برای تعویض مکرر ماسک، دو دلیل مهم‌اند اما علت مهم‌تر، «عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی‌» ست. مردم دچار اشتباه بزرگ استراتژیک شده‌اند و فکر می‌کنند ماسک کافی‌ست و فاصله دو متر را رعایت نمی‌کنند. حتی در تجمعات و صف‌ها و مترو و اتوبوس و آسانسور و «غیره»، سینه به سینه هم‌ می‌ایستند و به دلیل ماسک، احساس نفوذناپذیری دارند. در حالی که حفظ فاصله اجتماعی، به اندازه و چه بسا بیش از ماسک زدن، اهمیت دارد. همچنین شستشوی دست‌ها به عنوان مکمل اصول سه‌گانه‌ی پیشگیری.اگر به سرعت و قاطعانه اقدام نکنیم، هفته‌هایی به‌مراتب خوف‌انگیزتر در انتظار همه است و می‌ترسم به جایی برسیم ‌که نه تنها تختی برای بستری، بلکه سردخانه‌ای برای اجساد هم خالی نباشد. کاش دولت بتواند و بخواهد وضعیت فوق‌العاده اعلام کند و قرنطینه اجباری و حداقل یکی دو هفته تعطیلی تمام مراکز، تا شاید بتوانیم از این گرداب ویرانگر خارج شویم. فعلا همه با هم ماسک و «فاصله اجتماعی»!#کرونا #کرونا_در_ایران #در_خانه_میمانیم #مصطفی_جلالی_فخر #دکتر_مصطفی_جلالی_فخ‍ 


#‍ طرز  تهیه# #‍ سویق ها


#‍ سویق گندم

خود گندم را آرد و آردش را تفت دهید و سپس الک کنید.

سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید..

حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید.

.

#‍ سویق #‍  جو:

مثل سویق گندم به دست می آید.

.

#‍ سویق #‍ برنج

هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد .


#‍ سویق #‍ عدس

چون عدس سبوس ندارد، کافی است عدس را خوب آسیاب کنید و بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید.


#‍ سویق #‍  سنجد:

ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید.

بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید.

گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید.

حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید.


#‍ سویق #‍ سیب:

سیب را بتدریج رنده کنید، تفت دهید و پس از خشک شدن آنرا پودر کنید.


#‍ سویقنخود:نخودراآسیاب کرده وبدون آب و روغن تفت دهید.


#‍ سویق #‍ کامل:تمام سویق های نام برده رامخلوط کنید.


#‍ سویق #‍ کودک:تمام سویق های نام برده رامخلوط کنید و کمی شکر سرخ(منظور نیشکر است نه چغندر که همام شکرسفید است) رابه آن اضافه کنید.


دلیل اضافه کردن شکر سرخ??

امام صادق علیه السلام:به کودک سویق باشکربدهید ،زیراگوشت رامی رویاند واستخوان راتقویت می کند


۱- میزان سبوس گندم باید حدودا دو برابر حد معمول سبوس اولیه خودش باشد.


2- توجه کنید که تمام سویقها بدون آب و روغن تفت-----------------------------

پربازدیدترین تاپیک های امروز
tele