با سلام بله نياز به بررسي دارد تحت نظر متخصص پري ناتولوژيست باشيد
سلام. متاسفانه احتمالش وجود دارد. ولي بايد دوباره انجام دهيد.
در انتظار پاسخ
سلام خیر اما نباید این کار غلط را تکرار کنید زیرا شما اطلاعی از آناتومی جنین ندارید و این کار شما فایده ای ندارد موفق باشید
با سلام تحت نظر پزشك دارو مصرف كنيد وسپس سونوي مجدد وپيگيري نماييد
سلام خیر مشکلی ندارد اما این کارها را انجام ندهد زیرا از آناتومی جنین اطلاعی ندارد و انجام این معاینات وظیفه پزشک است نه خود شخص
اول اینکه همه مامان اولی‌های بسیار جوان خصوصا، باید در مورد بارداری و جنین مطالعاتی داشته باشند شکم شما از چند لایه پوست و چربی و عضلات تشکیل شده و رحم رون شکم شماست که نی‌نی داخل...
سلام باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود در بارداری کمی تنگی نفس طبیعی است اما به این شکل انقدر شدید که توصیف کردید طبیعی نیست و طبق دستور پزشک معالج باید رفتار ک...
سلام خیر مشکل جدی نبوده است نگران نباشید
سلام. الان ديگه ضايعه اكوژن قلب جنين به عنوان يك ماركر تنها مهم نيست. www.dratoosabagheri.com