1075
سلام در تمام انسان ها این نامتقارنی وجود دارد ولی نباید خیلی محسوس باشد ابتدا مراجعه کنید که معاینه بشید
8 ساعت پیش
سلام باتوجه به سنتون ماموگرافي كمكي نميكنه براي اطمينان بيشتر داكتوگرافي كمك كننده است اما معمولا مشكلي يافت نميشود به يك جراح عمومي براي مشاوره مراجعه كنيد موفق باشيد
سلام در صورتیکه در سونو تشخیص داده شده که توده خطرناکی نیست جای نگرانی ندارد
8 ساعت پیش
عزیزم جواب قطعی بارداری فقط با انجام تست آزمایشگاهی یکهفته بعد از تأخیر در موعد قاعدگی مشخص میشه
سلام اگر بعد از تاخیر ده روز آزمایش خون داده اید و جواب منفی گزارش شده است میتوانید دارو بگیرید در غیر اینصورت باید آزمایش را تکرار کنید.‌ تغییرات هورمونی علت علائم گفته شده است.‌ر...
سلام دوست عزیز اگر مشکل لکه بینی و یا خون ریزی ندارید نیازی به تکرار آزمایش خون نیست سن بارداری شما ۵ هفته و ۵ روز می باشد ۲ هفته دیگر باید سونوگرافی انجام بدهید برای مطالعه بیشتر...
سلام فقط با مکیدن شیر زیاد میشه پس تلاش کنید قبل از دادن شیر خشک در زمانی که نوزاد خیلی گرسنه است سینه را در دهانش بگذارید از شیر دوش های دستی هم میتونید استفاده کنید اما مکیدن مه...
سلام مشکلی برای شیردهی ایجاد نمی کند. تکامل نهایی پستان، در بارداری اتفاق می افتد و باعث برجسته شدن نوک پستان و تیره شدن هاله دور سینه خواهد شد. همچنین نوک سینه داشتن ملاک شیردهی ...
2 هفته پیش
با سلام ماستیت ربطی به سرطان سینه ندارد. و اولین درمان آن آنتی بیوتیک است ، ولی پیگیر بهبود کامل آن باشید.
مشکل شما از عوارض مصرف زیاد قرص متفورمین است و احتمال بارداری ضعیف است اما اگر تا ۱۰ روز دیگر پریود نشدید آن وقت برای اطمینان تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.
3 هفته پیش