1075
سلام متفورمین نیاز نیست بخورید فولیک رو ادامه بدیدویتامین دی دوباره باید چک بشه اگر لازم بود بخوریدو سونو رو هم میشه هفته ۶ یا ۷ بارداری بدید
1 هفته پیش
سلام جای نگرانی نيست همانگونه كه همكاران گفته اند كار اضافه ای لازم نيست
سلام مصرف لووتیروکسین تحت نظر متخصص غدد تا ۲ ماه ادامه پیدا میکند سپس ازمایش بدین و با صلاح دید ایشون دارو قطع یا دوز مصرفی کاهش پیدا میکند و میتونین باردار بشین
1 هفته پیش
سلام تحت نظر متخصص داخلی یا غدد پیگیر تیروئیدتون باشید و فقط با نظر ایشون قرص قطع کنید و هر زمان هورمون های تیروییدی کاملا نرمال بشن امکان بارداری و اقدام دارید
2 هفته پیش
البته عملکرد نامناسب تیرویید می تواند علایم خلقی واضطراب دهد وبهتر است در ابتدا از عملکرد مناسب نیرویید مطمئن شوید وسپس احتمال اضطراب اجتمایی را بررسی کنید
اگر مشكل تيروييد با درمان مناسب كنترول شده باشد باعت سقط نمی شود .كمكاری يا پركاری درمان نشده ممكن است باعت سقط شود .
نیازبه مشاوره بامتخصص غدددارید. فعلاصبح ناشتایک عددبخوریدتاپزشک راببینید
تيروييد شما نرمال است . مصرف سرخود دگزامتازون عوارض زيادي دارد براي درمان ريزش مو و ساير مشكلات هورموني به متخصص زنان مراجعه كنيد.