1870
در انتظار پاسخ
سلام احتمالا روکش بهتر از کامپوزیته برای شما. دیگه ارتودنسی هم لازم نیست
به کار همکاران دخالت نمیکنیم.
سلام در این سن باز نمیشود. با رادیوگرافی ویزیت بشوید.ضمنا وقوع انکیلوز بر اثر ضربه در رادیوگرافی قطعی نیست
در انتظار پاسخ
سلام خوبین خیلی نمیتونه ارتباط داشته باشه.ولی حتما قبلش با دکتر داخلی مشورت کنید.حرکت دندانها تاحدی فیزیولوژیک هست.نگران نباشید.