1332
سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکل جدی وجود ندارد بهتر است مجدد سه هفته تا یک ماه دیگر آزمایش تیروئید انجام بدهید موفق باشید.
سلامباید تحت نظر باشید و دارو استفاده کنید تا باردار شوید
2 هفته پیش
سلاممقدار tsh بالاست و احتمال کم کاری تیرویید هست با این حساب ممکنه پزشک شما با بررسی علائم بالینی شما و نتیجه این آزمایش اقدام به تجویز دارو کنند
خیر مشکلی نیست ...باید TSH طبق پروتکل کشوری زیر 3.5 باشه در هر مرکزی.
سلام دوست عزیز نگران نباشید مشکل جدی وجود ندارد با مصرف دارو مشکل شما برطرف می شود باید به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما دارو تجویز شود و مجدد دو ماه دیگر باید آزمایش خود را تکرا...
سلام آزمايشتان درحد نرمال است ،، بعضی افراد فقط در بارداری مشكل دارند و بعد از زايمان مشكلشان رفع ميشود ولی سالانه چک كنيد،،، ازاينستای من ديدن فرماييد
سلامدر سنین بالای ۴۵سال بیمار با سیکل های کوتاه قاعدگی و لکه بینی های طولانی حتما باید مورد چکاپ کامل رحم و تخمدانها قرار بگیره و همه موارد بررسی بشه
تيروييد ارتباطی به هپارين ندارد .اخرين آزمايش تيروييد شما نرمال است و بايد در بارداری ماهی يک بار ازمايش تيروييد انجام دهيد.
سلام دوست عزیز نگران نباشید بله می توانید باردار شوید موفق باشید.
بله با تجويز صحيح عصاره تيروييد عملكرد تيروييد شما مانند افراد عادی خواهد بود .تحت نظر فوق تخصص غدد باشيد .