1145
سلام دوست عزیز بهتر است اول برای بارداری اقدام کنید در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی احتمال کوچک شدن پولیپ و یا برطرف شدن آن وجود دارد بهتر است با پزشک دیگری نیز مشورت داشته...
سلام دوست عزیز نیازی به اقدام خاصی ندارید داروهای خود را قطع کنید روزی یک عدد قرص اسید فولیک یک میلی گرمی استفاده کنید جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.
3 هفته پیش
سلام من سن شمارونميدونماما پس ازمصرف دارو حتما آزمايش را تكرار و در صورت نرمال شدن و برطرف شدن كيست در سونو جای نگرانی نيستپوليپ غده ای خوش خيم است كه به ذاته مشكل آفرين نيست
از راه واژن و به كمک هيستروسكوپي پوليپ برداشته ميشود و پرده بكارت صدمه خواهد ديد .
پولیپ اگراختلالی در خونرسانی جنین ایجاد کند و یا جفت روی آن لانه گزینی کند میتواند باعث سقط شود و در مواردی هم مشکلی ایجاد نمیکند.در حال حاضر کاری نمیتوان کرد.اگر سقط رخ داد،باید ق...
با سلام فعلا نیاز به اقدام خاصی ندارد. احتمال دفع خود بخود هم هست دفع با دارو هم احتمال کمی دارد. ولی اگر دچار ناباروری شدید و نیاز به آی وی اف داشتید قبل از آن باید پولیپ با هیس...