سلام من تازه باردار شدم تقریبا ۱ماه ۷ روز هست.گروه خونی شوهرم o+ و گروه خومی منA- هست.آیا مشکلی برای بچه پیش بیاد از یه جایی شنیدم باید آمپول بزنم اگه واقعا هست اسم آمپول چیه و چه زمانی و به چه شکلی باید تزریق بشه.بخاطر کرونا نمیتونم دکتر برم ممنون میشم پاسخ بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بله شما  بین هفته ۲۶  تا ۲۸ بارداری، یک دوز آمپول روگام را دریافت میکنید. اگر گروه خونی جنین به هنگام تولد مثبت تشخیص داده بشه هم ظرف ۷۲ ساعت پس از زایمان مجدداً یک دوز دیگر دریافت خواهید کرد.