پریودن شدن بعد از رابطه

سلام ایا بعد از رابطه بدون دخول امکان حاملگی وجود دارد؟ من ۱ اسفند رابطه بدون دخول داشتم و احتمال میدم ک منی همسرم کمی با واژن تماس داشته و ۲ اسفند پریود شدم به صورت پریودی های قبلیم. میخواستم بدونم امکان بارداری بعد از پریودی وجود داره؟ الان ۱ اسفنده ‌و من هنوز پریود نشدم و این موغوع نگرانم کرده سیکلم ۲۸ روزه هست و قاعدگی نامنظم دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

وقتی خانمها در موعد مقرر و مثل همیشه پریود میشن یعنی حامله نیستن