طرز برخورد با همسر سرد و بی عاطفه

سلام من الان 4 سال و نیمه ازدواج کردم یه پسر 3 ساله دارم شوهرم از اول هم پرخاشگر بود که زود عصبی میشد و مدام قهر میکرد حتی قهرای طولانی مدت و اصلا هم برای آشتی پیشقدم نمیشه نه بلده حرفهای محبت آمیز بزنه نه مهربونی کنه حتی با بچمم همینطوره و سرش داد میزنه که میزنش تو رابطه فوق العاده سرده و حتی 4 یا 5 ماهم رابطه نداریم اوایل خیلی تلاش کردم درست بشه با هر طرفندی با مشاوره و غیره ولی یه مدت خوبه باز شروع میشه ناگفته نماند پدرشم با مادرش همینطوره جدیدا کار هم میکنه پول نمیده بهمون دیگه خستم خیلی نه محبت میبینم نه مالی ساپورت میشم نه از لحاظ جنسی هر چقدرم صحبت میکنم اهمیت نمیده موندم به یه بچه چیکار کنم خستم خیلی خسته احساس میکنم تو زندان گیر افتادم و دارم میپوسم خیلی حال روحیم خرابه کمکم کنید؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
گفتيد كه ايشون از اول عصبي بودند و راهكارهاي مختلفي روي ايشون جواب نداده بهتر بود كمي در بچه دار شدن فاصله ميانداختيد
كتك زدن فرزند كاري به شدت اشتباه است و فرد هرچقدر عصبي است بايد خود را كنترل كند
متاسفانه اين رفتارها به نوعي يادگرفته شده است
گاها وقتي همه راه حل ها را امتحان شده و جوابي پيدا نميتوان كرد ميتوان به گزينه طلاق فكر كرد طلاق هميشه بد نيست گاهي بهترين انتخاب است براي سلامت جسم و روان افراد ميتونيد خود را از اين زندان رها كنيد
شروع به كار كنيد و مستقل شويد و براي خودتون و فرزندتون زندگي با ارامش و بدون تنش بسازيد .