سلام. من خانمی ۲۷ساله و شوهرم ۳۸ سالشه. هردوی ازدواج ناموفق.  اون بچه داره اما من نداشتم‌.

بچه اش پسر۷ ساله که هفته ای ۲روز میاد پیش،ما. و در این دو روز شوهرم با من برخورد خیلی بدی داره در صورتیکه با پسرس خیلی بااحترامه. دلم خونه....

من تک فرزند هستم.ناز پرورده با این رفتار شوهرم دلم خونه ابرو برام نزاشته. دعوامونم بشه سریع گوشی رو برمیداره تا شاهد بیاره و مدرک جور کنه و خیلی هم میناله بعد دعوا با من سریع به وضعیت شاد خودش ادامه میده و بامن شوخی میکنه اگه تنها باشیم. اگه بچه باشه محلم نمیزاره زیاد دلم خونه تعطیلی ها خونه نمیمونه. ولی واسه تعطیلی با پسرش جون میده من خیلی بهش میرسم اونم گاهی که من ناراحتم خیلی چرب زبونی میکنه اما وقتی پسرش،باشه محلم نمیزاره..‌‌.‌هرچی واسه اون میخره واسه منم میخره اما خراب.مشخصه که زوری خریده که ناراحت نشم

خیلیم اهل دروغه انکار و تهمت و دروغ. مچشو بگیرم دنیارو میزاره سرش دلم خونه چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
بايد علت اين تضاد هاي رفتاري را جويا شويد ايا نوعي صحنه سازي است كه پسرشون را گمراه كنند يا هدفي از اين رفتار دارند ،
يادمون باشه دعوا و اختلاف با همسر بايد بين دو نفر و در يك محيط خالي از ديگران باشد نه جلوي جمع بخصوص فرزند كوچك
شما اكنون يك همسر هستيد و نبايد همان دختر نازپرورده باشيد و انتظار داشته باشيد همه مراعات كنند بلكه بايد قوي شويد و خود را با شرايط وقف دهيد
دليل شاهد و مدرك جور كردن همسرتون در دعواها چيست به دنبال اثبات چه چيزي هستند .
شما كمي حساس شده ايد اينكه ايشون  به اجبار به زور يا حتي به اختيار خريدي براتون كرده اند نبايد اين برداشت كه اجباري خريد كرده را داشت و يا ان را مطرح كرد .
بهتره جلسات مشاوره خانواده حضوري برويد .