درمان کودک بیش فعال

سلام. راه درمان کودکان بیش فعال ۲،۵سال چیست؟

خواهر زادم بیش فعاله ، تو نت علائمش رو سرچ کردم و اکثرش رو داره ، همه رو کلافه میکنه به حدی که کسی دوست نداره پیشش باشه😞 خواهرم تازگی ها خیییلی عصبی شده ، چونکه دوتا بچه با فاصله یک سال داره و پسر بزرگه که بیش فعاله رو میزنه ، در طول روز ۳بار مثلا

من نگرانم که تاثیرش تو بزرگسالیش غیرقابل جبران باشه

خواهش میکنم کمک کنید . واقعا نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ شغل دانشجو
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود روزگاری خوش براتون آرزومندم
نگرانی شما بجاست و امیدوارم که راه مناسبی پیدا کنید
تشخیص بیش فعالی در سنین خیلی پایین کاری بسیار دشوار هستش و ترجیح بر اینه که در این سنین برچسب بیش فعالی به کودک زده نشه. چون ممکنه یکسری از علائم برای این سن طبیعی باشه! بنابراین نظر متخصص بسیار بسیار مهمه و باید یک متخصص این کودک رو ببینه. اما اینکه شما میگید این بچه از مادرش کتک میخوره به احتمال زیاد تاثیر بسیار منفی خواهد گرفت و مادر و فرزند باید هردو پیش متخصص برن. مادر برای اینکه بتونه کمک بگیره تا خودش احساساتش و شرایط رو مدیریت کنه و بتونه آرامش بگیره. و بچه برای اینکه تشخیص گذاری بشه و همچنین متخصص کمک کنه تا اثرات تنبیه کمرنگتر بشه.
امیدوارم که خواهر شما با شما همراه بشه.
موفق باشید