احتمال حاملگی در روز اول پریود

باسلام و خسته نباشید

من روز اول پریودم که کمی لک بینی داشتم ‌هنوز کامل پریود نشده بودم نزدیکی کامل داشتم که فرداش کامل پریود شدم هرچند مقدار خونریزیم کم هست آیا احتمال حاملگی برای من وجود داره و چند درصده ؟ ممنون میشم پاسخ بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام به هر حال داشتن نزدیکی و انجام دخول در زمان پریود عوارض زیادی برای شما خواهد داشت و باید در دوران پریود دخول نداشته باشید احتمال بارداری ضعیف است اما به صفر نمی رسد و باید در تمام دوران سیکل قاعدگی خود روش جلوگیری داشته باشید