اختلاف سنی درست برای ازدواج

با سلام. من 31 ساله هستم و خواستگاری دارم 25 ساله که مشغول تحصیل بوده و فعلا شغل ثابت و پایان خدمت نداره . اما بسیار عاشق و شیفته من شده و بارها به خواستگاری اومده تا جواب مثبت بگیره. قرار شده تو مدتی که قراره به خدمت سربازی بره ما نامزد بمونیم تا جهیزیه من کامل بشه و تا برگرده عروسی بگیریم. پدرش خرج عروسی رو تقبل کرده. از طرفی خودش شغل پاره وقتی داره که تو ایام خدمت انجام بده. از نظر مالی انقدر ها کمبود نداریم. فقط مسئله من اختلاف سنی مون هست.  نمیدونم ازدواج من با این شخص درست هست یا نه؟ تو مدتی که باهاش در ارتباط هستم خطایی ازش ندیدم و همیشه مطیع بوده و مهربون. تنها مسئله من سن ایشون هست و اینکه رفتارش بعد سربازی امکان داره تغییر کنه و تحت تاثیر دیگر سرباز ها خشن یا عصبی بشه؟ لطفا منو راهنمایی کنید که چه راهی در پیش بگیرم؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اختلال سني موضوع بسيار مهمي است بخصوص در شرايطي كه خانم سن بالاتري داشته باشد .
اين مطيع بودن و مهرباني كه از ان حرف زديد در نقش يك همسر است يا يه فرد عاشق كه ممكن است تغيير رويه دهد .
همه افراد ممكن است تغيير كنند نه صرفا به دليل قرار گرفتن در يك محيط بلكه تغييرات عواملي مختلفي دارد و ما نميتوانيم هميشه فرد را در يك چهارچوب مشخص قرار دهيم .
بايد به اين نكته توجه كرد كه سالها بعد شما ممكن است صاحب فرزندي شويد و با بالا رفتن سنتون جا افتاده تر ميشويد ان موقع اين اقا شروع به اعتراض نكنند و موارد ديگر ...
لازمه حتما مشاوره پيش از ازدواج برويد .