تپش قلب شدید در هفته هفت

سلام من هفته هفت بارداري هستم شبها تقريبا ساعت ١٠به بعد تپش قلب شديد ميگيرم ١٠٩تا ٨٨ علت چيه و خطرناک نباشه خيلي نگرانم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٥ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر داروی خاصی مصرف میکنید با دکترتان مشورت کنید. اینکه فقط شبها این وضعیت تپش قلب  رو دارید و هنگام فعالیت مشکلی ندارید نمیتواند  برایتان از مشکل ساز باشد. مایعات کافی مصرف بشود، وعده شام زودتر میل بشود.از  استرس پرهیز بشود.بالشتتان بلندتر از قبل باشد و بیشتر روی پهلوی چپتان استراحت کنید و بخوابید
با همه این توضیحات، اگر تپش قلب ادامه دار بود به پزشک مراجعه بشود تا نوار قلبتان گرفته بشود