برای بی خوابی دوقلوهام باید چیکار کنم؟

سلام خسته نباشین. من مادر دوقلوهای ۴۵ روزم الان یه هفتست که خواب درست حسابی ندارن تا میخوابن سریع از خواب میپرن و بیدار میشن خوابشون خرگوشی شده  نگران خودشونم خیلی اذیت میشن طفلی ها نمیدونم چیکارشون کنم با این اوضاع هم نمیشه دکتر برد جاشونم شیب دار میکنم همه کار میکنم ولی نمیخوابن این روند خوابشون تا کی ادامه داره ؟

چیکار کنم که آروم بگیرنو بخوابن ؟

هر دو از شیر خشک ببلاک کامفورت استفاده میکنن با قطره دایمیتین برای نفخ هم جاشون تمیزه هم دمای اتاق نرماله هم شیرشونو کامل میخورنو سیر میشن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

 با سلام  عرض ادب
دوست عزیز برای خواب بهتر همین نکاتی که فرمودید مهم است شامل گرسنه نبودن، پوشک تمیز، دمای اتاق و لباس شیرخوار هم مناسب باشد.
در سنی هستند که باید به فاصله های زمانی کوتاه شیر بخورند. این نوع خوابیدن هم در بسیاری از کودکان دیده می شود و غیرطبیعی نیست به مرور در 4 یا 5 ماهگی بهتر می خوابند.