مهاجرت از کشور به طریق ازدواج

سلام. من 24 سالمه. لیسانسمو گرفتم و دوست دارم به خارج از کشور برم. از طریق تحصیل نمیتونم چون هزینه ها سنگینه‌. حالا یه مورد ازدواج برام پیش اومده. پسرخاله ناتنیم. ایشون 8 سال از من بزرگتره. قبلا ازدواج کرده و طلاق گرفته. حالا مادرم بخاطر اینکه زنشو طلاق داده یکم نگرانه. مادر و پدرش هم قبلا طلاق گرفتند. برادرش هم همینطور. خاله های تنی شم همینطور.(خاله های نا تنی من). و دو تا از دایی های  ناتنیمم همینطور.

با این همه طلاق که گرفتن یکم نگرانیم. چون هیچ کدوم از فامیل ما طلاق نگرفتن. من خیلی دوست دارم قبول کنم چون به آرزوم میرسم و میرم خارج از کشور.

آیا این ازدواج بعدا به مشکل نمیخوره؟ پسره بنظر نمیاد پسر بدی باشه. من اصلا تا حالا باهاش هیچگونه ارتباطی نداشتم. فقط میدونم اونجا درس خونده و شغل خیلی خوبی داره.

لطفا راهنماییم کنید.

مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اگر قصد شما از ازدواج کردن مهاجرت به خارج از کشور هست و نه ادامه زندگی مشترک میتوانید بدون تحقیق با پسرخاله تان ازدواج کنید درغیر این صورت لازم است دراین مورد آگاهانه عمل کنید
از آنجایی که فامیل هستید تا حدودی میتوانید با پرس و جو علت این همه طلاق را بدانید
با ایشان صحبت کنید و علت جدایی خودشان را بپرسید از ایشان بخواهید که اجازه دهند باهمسر سابقشان صحبت کنید
با شرایطی که دارید بهترین پیشنهاد مشاوره حضوری قبل از ازدواج است تا مشاور باهر دو شما صحبت کنند