ارضا نشدن از طریق دخول

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 735 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.

من ۲ ساله ازدواج کردم. یک ساله که رابطه زناشویی کاملی داریم.

ما در زمان رابطه جنسیمون دخول داریم برای جفتمون دخول لذت داره اما لذتش به اندازه ای نیست که ارگاسممون کنه..اما همیشه طی عشق بازی دخول به نحو احسنت انجام میشه، نه اینکه اصلا انجام نشه. من همیشه از ناحیه کلیتوریس ارضا میشم و مشکلی ندارم، از راه واژن هم همونطور که گفتم لذت داره اما منو به ارگاسم نمیرسونه. اما مسئله ای که ذهنمو مشغول کرده ایشون برای ارضا شدن خودشون هم علاقه ای نداره که دخول کنه.. همیشه آخرش بعد از اینکه دخول انجام دادیم و عشق بازی کردیم، برای ارضای من از طریق کلیتورس اقدام میکنه و خودش هم دوست داره که آلتش رو بیرون از واژن، روی ناحیه کلیتوریس من قرار بده. و به گفته ی خودش میگه من اینطوری بیشتر لذت میبرم و دوست دارم..مگه هدف لذت بردن نیست؟من این شکلی دلم میخواد.

آخه شوهرم همیشه همینکارو میکنه،، آلتش رو بیرون بیاره و روی واژن قرارش بده رو ترجیح میده به دخول.

به نظر شما همسر من مشکلی داره؟!  این قضیه جدیه؟اینم خدمتتون عرض کنم که ایشون خیلی سرد بودن، وخیلی کم ارضا میشدن.در دوران عقد شاید چندماهم ارضا نمیشد.حالا این مشکلشونو کمی حل شد.

 الان هفته ای یکی دوبار رابطه داریم و ارضا میشن. منتهی به اون شکل که توضیح دادم. میخواستم بدونم مشکلی وجود داره در رابطه ما؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام،نه مشکلی وجود ندارد،آدمها تخیلات،فانتزیها و عملکردهای جنسی متفاوتی دارند

تجربه شما

اگر مرد برای ارضای نیازه خودش هیچ وقت دخول نکند و راه دیگه ای رو ترجیح بده واقعا مشکلی نداره؟! عادیه ؟🤔