احساس دیده نشدن کنار همسرم

سلام خسته نباشید

حدوداً 10 روزی هست که همسرم پیجی رو دنبال می‌کنه در اینستاگرام که این پیج متعلق به یک خانم دکتر سرطان شناس هست که بسیار دکتر با سوادی هستند و البته تعریف‌های من از این پیج باعث شد که همسرم هم پیج ایشون رو دنبال کنه،نمیدوتم من درست احساس میکنم یا یک حسادت بچه گانه ست ولی احساس میکنم ذره ای دیده نمیشم تو خونه،با این اوضاع قرنطینگی و حضور نسبتا دایمی همسرم تو خونه و اینکه مدام با گوشیشون سرگرم هستن منو داره اذیت می‌کنه کل صحبتی که با همدیگه میکنیم هول محور این خانم دکتر و موضوعاتی هست که در پیجشون به اشتراک میزارن مثلاً شوهرم دو سه بار در مورد عکسهای این خانم دکتر صحبت کرده،درباره اینکه الان داره چه کتابی مطالعه میکنه،یا مثلاً در گوشی همسرم دیدم که این پیج رو در گروه دوستان  قدیمی (دانشگاهشون)به اشتراک گذاشته و نوشته هم خوشگله هم باسواد و ادامه داده بود که جدی میگم فقط در داشجوها همچین دخترهایی رو دیدم

الان من موندم که حساسیتم رو با همسرم درمیون بزارم یا اینکه گفتن این چیزها شوهرم رو بیشتر کنجکاو و حساس می‌کنه و اگه گفتنش بهتره چطوری بگم؟

البته بگم که در این ۶سال ازدواجمون کم و بیش حساسیت های منو درباره خانم ها می‌دونه و معمولا صحبت کردن در مورد مسائلی که اون رو مقصر جلوه بده خیلی سخته چون شروع به شلوغ بازی می‌کنه یه جوری که آخرش فکر میکنم من مقصر همه ی اشتباه هابی هستم که تو کل دنیا رخ میده دوتا بچه دارم و فاصله سنیمون زیاده

لطفاً کمکم کنید

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

برداشت بنده از توضیح شما این هست که به نظر می‌رسه شاید اعتمادبه‌نفس‌تون تا حدودی ضعیف شده و از قبل هم درباره‌ی خانم‌های دیگه حساسیت زیادی داشتین اینطور که فرمودید. این روزها که به خاطر قرنطینه، زمان زیادی از روز رو در منزل می‌گذرونیم، خیلی از ما سعی می‌کنیم با اینترنت و اینستاگرام سرگرم بشیم. و از قضا، تخصص یک پزشک سرطان‌شناس می‌تونه توجه ما رو جلب کنه و مطالب‌ علمی پیج ایشون چند روزی سرگرم‌مون کنه. اما می‌تونید موضوع‌های دیگری هم برای صحبت کردن با همسرتون و سرگرم شدن در منزل داشته باشید. مثلا با هم فیلم ببینید. کتاب بخونید. بازی‌های جدید برای بچه‌ها ترتیب بدید. با هم آشپزی کنید. و از این ایام قرنطینه، برای خانواده‌تون روزهای خوشی بسازید. و در صورتی که فکر می‌کنید حساسیت‌تون بیش از حد و آزاردهنده هست، به صورت حضوری از یک فرد متخصص مشورت بگیرید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون