با سلام و وقت بخیر

برای کیستم قرص سیپروترون کامپاند مصرف میکنم تازه بسته اول رو تموم کردم الان سه روز از اتمام بسته اولم میگذره و هنوز پریود نشدم و موقع مصرف حالت تهوع و صورتم جوش های چرکی سفید میزد الان تموم کردم جوش نمیزنم 1. خواسم بدونم اگه تو این بازه 7 روزه پریود شدم حتی مدت 2 روز من منتظر بمونم پریودم تموم شه  و 2. اگه اصلا پریود نشدم چی؟ قرص رو ادامه بدم یا شروع کنم  طبق مصرف هر دو حالت رو بهم بگین چیکار کنم

ممنون میشم بگین چون به دکترم دسترسی ندارم تو این شرایط

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بعد از اتمام بسته اول ۷روز صبر میکنید و بسته بعدی رو شروع میکنید ماه اول و دوم مصرف، درصورت پریود نشدن طی ۷روز اول تست بارداری ضروریه و در صورت منفی بودن شروع بسته جدید