اسهال نوزاد بعد از مصرف قطره پدی لاکت

سلام روزخوش. من یه نوزاد پسر بیست روزه دارم چند شبی میشد نمیخوابید بی قرار بود شیر نمیخورد بنابر توصیه تلفنی یه پزشک قطره پدی لاکت دو بار در روز هر دفعه پنج قطره میخوره بعد از مصرف قطره بچه اسهال شده بعد از هر بار شیرخوردن شکمش کار میکنه اسهال روان شده حتی موقع تعویض پوشک دلپیچه و نفخم داره..به علت کرونا شهر ما قرنطینه است هیچ پزشکی نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، قطره پدیلاکت موجب اسهال نمیشود . ممکن است فرزند شما آلرژی داشته باشد . برای تشخیص مراجعه حضوری به متخصص اطفال لازم است.