ایا موم کردن منطقه ممنوعه عوارض دارد؟اگر بله لطفا بگید بهترین روش اصلاح چیست
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز:مناطقی از بدن که موم انداختن برای آنها انجام می‌شود: اندام فوقانی، زیربغل، کشاله‌ران، اندام تحتانی، تنه‌ و ناحیه تناسلی است. توصیه می‌شود در مناطق زیربغل، کشاله‌ران و ناحیه تناسلی به دلیل اینکه موهای ضخیم و پرپشتی دارند، از روش موم انداختن، به دلیل عوارض احتمالی بعدی و تحریک غدد لنفاوی منطقه‌ای، استفاده نشود. در داخل گوش، داخل بینی، مژه، پلک، ناحیه تناسلی آقایان و نوک پستان نیز نباید از موم استفاده شود.کسانی که تحت درمان با داروهای لایه‌برداری پوست ، مثل ترتینوئین و ایزوترتینوئین هستند به دلیل اینکه پوست‌شان راحت‌تر دچار پارگی و شکنندگی می‌شود، بهتر است از موم انداختن استفاده نکنند و مخصوصا از موم انداختن در مناطق مبتلا به زگیل، مولوسکوم، عفونت‌های قارچی و باکتریایی، خال یا پوست تحریک شده، شکاف‌دار و آفتاب سوخته پرهیز نمایند. برخی از پزشکان، موم انداختن را در افراد دیابتی، مبتلایان به وریدهای واریسی یا آنهایی که گردش خون محیطی ضعیفی دارند، توصیه نمی‌کنند، زیرا در این افراد احتمال عفونت بیشتر است. با سپاس