ازدواج با اختلاف سنی 11 سال درست است؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 93 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من 18 و همسرم 29 ساله هستن که دو ساله پیش عقد کردیم و 8 ماه هستش عروسی کردم مشکلم اینه که هر دعوا یا بحثی که داریم همسرم بهم میگه پاشو ببرمت خونه بابات یا باید با بابات حرف بزنم حتی تو نامزدی هم اینجور برخوردی باهام داشت، و این حرفاشم فقط حرفه بهشم گفتم که من نمی‌ترسم میخوای جدا بشیم ولی فکر میکنه منو با این حرف میرسونه، من خیلی دوستش دارم و مشکلات دیگه ای هم داریم من چیکار کنم خانم دکتر؟؟ چه رفتاری داشته باشم؟؟ و چند کتاب بهم پيشنهاد بدید که بهتر بتونم زندگیم رو کنترل کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم كه شنيدن اين حرف ها چقدر ناراحت كننده است اما خودتون وقتي ميدونيد كه اين ها تنها حرف است و عملي نميشود و شما هم واكنش ضعف نشان نميدهيد مشكل كجاست ؟؟
دوست داشتن احساس زيبايي است و راهكار درست در برابر اين صحبت ها تنها سكوت و نشان ندادن ضعف
است .
شما توضيحي راجب ديگر مشكلات نداده ايد و بهتر بود عنوان ميكرديد كه بتونم در همان حيطه بهتون كتاب يا راهكار معرفي كنم .
براي كمك بيشتر لازمه جامع مشكلاتي كه ازارتون ميده را بيان كنيد .

تجربه شما

عزیزم منو همسرمم ده سال من ۱۹ سالمه همسرم ۳۰ سال باهم تفاوت سنی داریم

اینجا تو موظفی که باهمسرت با تندی برخورد نکنی و به آرومی و مهربونی و با زنانگی خودت بهش بگی که این کار درست نیست نه اینکه بگی نه من نمیترسم چون طرف جعلی تر میشه فقط باهاش با زبون چرب و نرم خوش حرف برن و اون جذب خودت کن هیچوقتم حرف از طلاق جدایی نزن چون این باعث ناراحتی و اختلاف بین دو خانواده تو وهمسرت میشه

سعی کنید بحث هاتون رو هم بین خودتون حل کنید و اینکه همسرت خودش باید فکر کنه و نزاره کسی از زندگیتون خبر دار باشن و دیگران فقط خوشحالی شما رو ببینن حتی اگر خدای نکرده با هم بحث کردین جلو همه جوری برخورد کنین که انگار دیوونه ی همین و این خوب برخورد کردن جلو دیگران هم باعث میشه که هم بحث تون حل بشه هم آروم بشین و بعدش بخوبی باهم حرف بزنین و اوقاتتون تلخ و ناراحت کننده نشه عزیزم

اینم همیشه آویزه گوشت کن  زن باید آرامبخش همسرت باشی تا همسرت هر چیزی شد بیاد پیش تو بگه و حتی اون هم همینطور باید بشه شما باید همو کامل کنین...

موفق باشی😊❤