مراقبتهای بارداری در زمان بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 41 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام ببخشید من 18 ام این ماه باید پریود میشدم اما هنوز خبری نیست نزدیکی مشکوک داشتم و الان احتمال میدم که باردارم بخاطر اوضاع کرونا هم میترسم برم دکتر کی برم دکتر بهتره؟😕

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اول ازمايش خون بدهيد اكر مثبت بود پزشك مراجعه نماييد

تجربه شما

سلام من سونو و آزمایش دادم دکتر گفت که تخمدانم ضعیفه و گفت پروژسترون استفاده کن. باتوجه به اینکه دخترم الان 7ماهه قبل از پریودم استفاده میکنم میخواستم بدونم تا کی باید استفاده کنم ضرری نداره برام؟