سلام. شوهرم خیلی به خانوادش توجه می کنه برای اونا خرج می کنه با اینکه خودمون خونه نداریم یا من میرم ارزان سراها خرید می کنم تا پول پسنداز کنیم ولی اون برمیداره میبره برای اونا خرج می کنه اخلاق پدرش با مادرش خوب نیست یه برادر هم داره که طبقه بالا خونه پدر شوهرم زندگی می کنه همیشه با زنش دعوا داره اینم هر موقعه میره خونه اونا رفتارهای اونا رو می گیره میاد منم می کم بیا هفته ای یه بار ماهی یکبار بریم؟ دخالت می کنن دعوامون می شه قبول نداره می گه مشکل از تو هست نه از من نمیدونم چیکار کنم بریم؟ هم خونه اونا پدر شوهرم من انکار کلفت هستم به مادرش می گه بیا بشین،این کارها رو می کنه حتی کارهای عید تو خونه خودمونو من تنهایی،کردم نشست با گوشی بازی کرد نیومد کمک کنه ولی دیروز رفته خونه مادرش به اون می گه این میاد کمک می کنه تو کاری نکن؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ازدواج، آغاز زندگی مشترک زن و مرد هست. هر زوجی در زندگی خود با چالش‌های زیادی مواجه می‌شوند م که نحوه مدیریت و برنامه ریزی برای حل مسائل از اهمیت زیادی برخورداره. یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که به خصوص برای زوج‌های جوان می‌تونه مشکل آفرین باشه وابستگی همسر به مادرش هست
موضوعی که اهمیت داره  اینه که مردها بتونن  رابطه بین همسر و مادر خودشون رو به خوبی مدیریت کنند. به هر حال شما هم نمی‌تونید انتظار داشته باشید که همسرتون ،مادرش  رو که سال‌ها براش  زحمت کشیده فراموش کنه  یا بخواید همسرتون رو از مادرش دور کنید. بهتره به صورت منطقی و با آرامش با همسرتون  صحبت کنید.

همسر شما اگر به بلوغ عاطفی رسیده باشه  می‌تونه  در عین حال که نقش فرزند خوب رو برای مادرش ایفا کنه ، همزمان به شما هم توجه داشته باشه و احساس منفی در شما ایجاد نکنه ،البته این موضوع نیازمند اینهکه شما هم زیاده خواه نباشید و بپذیرید که توجه او به مادرش منافاتی به علاقه اش به شما ندارده ، حساسیت نسبت به رابطه شوهر و مادرش به طور معکوس نقش شما را در زندگی کمرنگ می کنه
نباید هیچ گاه از مادر و خانواده همسرتون در برابر همسرتون بدگویی کنید. بعضی از خانم ها، اشتباه می کنند و زمانی که از خانواده همسرشون  رفتاری رو می بینند که مطابق میل آون ها یا متناسب با آداب و رسوم خانوادگیشون نیست، مدام آون رو به همسر شون  یادآوری می کنند. در چنین حالت هایی، معمولا اعتماد همسرتون نسبت به شما سلب می شه ، چون فکر می کنه که شما  نمی تونید با مادرش رفتار درستی داشته باشید

در قدم اول سعی نکنید با دعوا و ناراحتی و خشونت همسرتون  رو وادار کنید که بین شما و مادرش یکی رو انتخاب کنه ؛ بلکه  بهتره بدونید که در این بازی از قبل باخته‌اید. این روش فقط تنش و اختلاف رو تو خونه ‌تون ایجاد می‌کنه  و نتیجه‌ای هم نمی‌ده.
اگر بخواید  با محبت و روش‌های زنانه هم همسرتون رو  به سمت خودتون  بکشید و به اصطلاح از مادرش دور کنید، بازهم موفق نمی‌شید و در ضمن ابراز علاقه‌تون هم  مصنوعی جلوه می کنه  و نمی‌تونه  تأثیر مثبتش  رو در زندگیتون بگذاره
عزیزم شما به یه سری مهارت نیاز داری تا بتونی در رابطه حدو حدودی رو تعیین کنی و همچنین بتونی حل مسئله کنی و همچنین روش گفتگوی موثر و ارتباط موثر رو فرابگیری
بهتون پیشنهاد می کنم مشاوره حضوری داشته باشید .