کتک زدن و بیرون انداختن همسرم

سلام. من ۶ ماهه خونه پدرمم شوهرم اخلاقش خوب نیست کتک میزنه از خونه بیرون میکنه همش دنبال حرف خانوادشه. خلاصه بهتون میگم من ۶ ماه پیش اومد خونه پدرم یک سال دعوا بد داشتم دیگه خسته شدم از کتک زدنش از بیرون انداختناش. الان تو این ۶ ماه چند بار اومد دنبالم نرفتم چون زد زیر حرفش که اینجا زندگی نمیکنه با پدر مادرش میخوان برگردن شهرشون اونجا کسی هوامو نداره نه شوهرم نه خانوادش. الان یه فکری به سرم زده که بهش بگم که اونجا کار راه بنداز خونه اینجا کرایه کن .ولی نمیخوام خودم زنگ بزنم منتظرم اون بیاد بهش بگم. چون میرم سمتش بدتر میشه اخلاقش رو تصمیمش بیشتر میمونه ولی خوش میاد دنبالم باهاش حرف میزنم نرم میشه در صورتی از اون دسته مرداست وقتی کاری رو خودش شروع میکنه بیشتر به حرفت گوش میده اهمیت میده.به نظرتون وایسام تا یک ماه خودش بیاد اگه این یک ماه نیومد خودم پیش قدم بشم چون الان تو سرم میزنه اگه برم.میشه راهنمایی کنید ممنون.الان پیش مادرشوهر و پدرشوهرم هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
عزیز دلم با موندن و یا رفتن مشکلات شما حل نشده باقی میمونه
شما تنها نیاز به حمایت اطرافیان ندارید بلکه شما به یک رابطه سالم نیاز دارید
کما این که الان که اینجا هستید هم کتک می خورید و رابطه مشکل داره
بهتره به همسرتون پیشنهاد مشاوره و درمان این رابطه رو بدید تا هر کجا هم زندگی کردید در کنار هم و دلگرم به حمایت یکدیگر باشید
اگر ایشون نپذیرفت خودتون به تنهایی مشاوره و درمان حضوری بگیرید