سلام. دخترم 9 ماهشه وزنش موقع تولد 3100 و الان 7200 هست . شیر خودم میخوره . غذای کمکی سوپ و فرنی و شیر برنج میدم داخلش کره هم میریزم ولی میخوام بدونم برای غذای کمکی چی بدم که بهتر وزن بگیره ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
با توجه به وزن بدو تولد کمی کمبود وزن دارد. شیردهی و غذای کمکی ادامه دهید. مجدد یکماه بعد وزن گیری شود اگر کمبود وزن داشت جهت بررسی به پزشک مراجعه کنید.
فرنی ، حریره بادام، سوپ، انواع پوره جات ، زرده تخم مرغ رد برنامه غذایی کودک باشد.