دروغگویی نامزد

سلام. 20 سالمه و دو ساله نامزد کردم. ایشون خیلی دروغ میگه. واقعا نمیدونم دلیل این کارش چیه. دروغ هایی میگه که هیچ سودی هم براش نداره. مثلا میگم کجایی اگه سرکار هم باشه الکی میگه بیرونم یا جای دیگه هستم. کلا عادت کرده به اینکار. من هم هر وقت میفهمم و مچشو میگیرم همون لحظه به روش میارم ولی حتی خجالت هم نمیکشه و سعی میکنه با شوخی و خنده تمومش کنه. نمیدونم چیکار کنم دیگه کلافه شدم. راهی هست که ایشون دیگه دروغ نگه ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
باهاشون صحبت کنید بگین این رفتارش چه حسی در شما بوجود میاره و موجب میشه بهش بی اعتماد بشین.