سلام من عقد هستم. همسر خوب و مهربانی دارم و خیلی دوستش دارم ولی نمیدونم بخاطر دوست داشتن زیاده که روش حساس شدم و بهش بی اعتماد و خودمم نمیفهمم که این حساس شدنم منطقی هست یا نه مثلا یه جاری دارم که اونم هم سن و سال خودمه و با شوهرم خیلی راحته و اصلا حجابش و رعایت نمیکنه و خیلی به شوهرم توجه میکنه و شاید انقدر که جملات محبت آمیز به شوهر من میگه به شوهر خودش نگه و این منو خیلی آزار میده و باعث میشه هربار که پیششون میریم بعدش با شوهرم دعوا کنم اونم میگه تقصیر من چیه.میفهمم که گاهی شوهرم کلافه میشه از این دعواها ولی نمیتونم بی تفاوت باشم دست خودم نیست بدی جاریم اینه که جلوی من حجابش با شوهرم خوبه چون خودش دوست نداره من جلوی شوهرش بدحجاب باشم همین باعث میشه هرموقع شوهرم تنها میره خونشون من هزارتا فکر ناجور کنم و وقتی هم که میاد یه دعوای جدید لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
ممكنه اين رفتارهاي جاريتون از روي صميميت نباشه و منظوري داشته باشه اما اونچه بايد بهش توجه كرد اينكه به همسرتون ارتباطي نداره و دليل بر بي اعتمادي نيست
اگر ايشون نميخوان شما جلو همسرشون بي حجاب باشيد شما هم به ايشان راجب حجاب يا حتي محبت هاي كلامي دوستانه تذكر دهيد .بجاي چالش و بحث با همسرتون از ايشون بخواهيد كه تنها انجا نروند و با هم برويد .در اين مواقع لازمه بجاي سرد شدن و بي اعتمادي يا افكاري كه باعث تنش رابطه ميشه سعي كنيد بيشتر به همسرتون محبت كنيد و به ايشون نزديك بشيد .