پسرم بعد از پوشک گیری دستشوییش رو نمیگه

سلام من پسرم ۳ سال و یه ماهش هست من از مرداد ماه که تقریبا میشه ۷..۸ ماه پیش پوشکش رو گرفتم ..تا این مدت جیشش رو میگفت ولی این اواخر خیلی خودشو نگه میداشت حتی شده ۴..یا ۵ ساعت  و اصلا دسشویی نمیرفت ولی به زور میبردمش دستشویی ولی تقریبا یک هفته هست که توو شلوارش جیش میکنه میدونم دستشویی داره هرچقد تلاش میکنم که ببرمش دستشویی رو زمین دراز میکشه و گریه  میکنه و میگه جیش ندارم وای همون لحظه میشینه و تو شلوارخودشو خیس میکنه بنظرتون باید چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام
اینکار فرزند شما میتونه دلایل مختلفی داشته باشه مثلا عصبانیت شدید شما از اینکار او...سعی کنید هر یک ساعت  یکبار برون اینکه چیزی بگید و بپرسید دستشویی داری یا نه ببرید سرویس و حتما محیط اونجا براش جذاب باشه مثلا رنگ انگشتی وووو.
براش جدول امتیاز و جایزه مشخص کنید مثلا به ازای هر ۳بار دستشویی رفتن یک جایزه بدهید و واقعا هم بدید و جدول جایزه رو باهم تعیین کنید.