استفاده از دوش واژینال هنگام اقدام به بارداری

سلام خسته نباشید

ببخشید من دوسالی میشد که عفونت قارچی داشتم و مدام دکتر میرفتم و به محض تموم شدن دوره مصرف دارو عفونت برمیگشت تا اینکه یه دکتر استفاده از دوش واژینال رو هفته ای دو یا سه مرتبه پیشنهاد کرد البته بتادین ۴قطره فقط، من بعد استفاده دیگه عفونت نگرفتم و مصرف رو هم به هفته ای یک بار رسوندم ولی گفتن اسپرم کش هست و الان که قصد بارداری دارم استفاده نکنم ولی بعد ۳ماه که در اقدامم باز خارشام داره شروع میشه

میخواستم بدونم چکار کنم و سه چهار قطره تاثیری در سقط یا جلوگیری از بارداری داره

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام‌
دوش واژینال توصیه نمیشود