خوابيدن به كمر در باردارى از چند هفتگى ممنوعه؟

از چند هفتگى در باردارى نبايد صاف يا همون رو كمر خوابيد؟ من الان ١٩ هفته و ٥ روز دارم و سوال كردم گفتن فعلا محدوديتى تو خوابيدنت ندارى و ميتونى صاف هم بخوابى من بيشتر به پهلو خوابيدم ولى گاهى هم پيش اومده كه نيم ساعت تا يه ساعت هم صاف بخوابم خواستم ببينم مشكلى پيش مياد در اين صورت؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣١ جنسیت زن شغل دبير وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزیزم
مشکلی نداره ذهنتون رو درگیر این موصوع نکنید چون باعث بهم ریختن خوابتون میشه از هفته 25 به بعد سرتون کمی بالاتر باشه مثلا دوتا بالشت بگذارید کفایت میکنه