اقدام به بارداری با دوفاستون

سلام خسته نباشی.

سوالی داشتم اینکه من ۲۵ ساله هستم و ۶ماهه تو اقدام بارداری هستم. از وقتی هم که اقدام کردم شدیدا دوره پریودم بهم ریخت. قبلش ۳۰ روز یا ۳۴ روز بودم.

بعد ۲ماه اقدام رفتم دکتر گفتم مشکلی نداری و روز ۲۲ دوره ام سونو انجام دادم و یه فولیکول دفرمه ۱۸ داشتم و مایع آزاد هم دیده شد و ضخامت آندومترمم ۴ بود.. و خونریزی خفیف هم داشتم‌.

رفتم اقدام‌که باردار نشدم و دکترمم عوض کردم. دکتر جدید بهم ۲ماه دوفاستون داد و از روز ۱۴ دوره میخوردم بازم نتیجه ای نگرفتم. و ماه بعدش از روز ۴ پریود تا ۵ روز روزی ۳تا کلومیفن خوردم و روز ۹ دوره ام آمپول اف اس اچ زدم. و روز ۱۷ رفتم سونو واژینال فقط یه فولیکول ۶ داشتم. و دکتر گفت خیلی تنبلی و دوباره دوفاستون داد برای ۱ دوره. بنظر شما تشخیص این دکتر درست بوده یا من باید دکترمو عوض کنم؟ در ضمن اینکه همسرم شغلشون ماموریتی هست و هر ۶ ماه اینجا هستن.

ببخشید که طولانی شد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام، برای بررسی دلیل باردار نشدن بر خلاف اینکه نزدیکی آزاد دارید باید هم زن و هم شوهر آزمایشات لازم را انجام بدهند. زن آزمایشات روتین قبل از بارداری  و سونوگرافی رشد فولیکولی ، و شوهر آزمایش انالیز اسپرم. این اقدامات اولیه هستند که باید بررسی بشوند.در سونوگرافی روز ۲۲ سیکل ضخامت اندومتر شما ۴ میلی متر بوده! که خیلی کم هست، ضخامت اندومتر در دوران قاعدگی  ۳-۵ میلی متر است و هر چه از شروع قاعدگی جلوتر میرویم اندومتر ضخیم تر میشود تا اینکه نزدیک‌به سیکل بعدی قاعدگی ۱۲-۱۳ میلی متر میرسد.
از طرفی وقتی ضخامت اندومتر کم هست نباید از دوفاستون و دیگر فراورده های پروژسترونی استفاده کرد چون آندومتر نازکتر هم‌ میشود . چون وضعبت رو بدتر میکند. بلکه برای رشد آندومتر در این مواقع  باید از استروژن استفاده بشود.
به نظر بنده از  پزشک دیگری وقت بگیرید