سوزش ادرار و اقدام به بارداری

سلام من از پنجم اسفند درحال اقدام بودم الان هم اشتهام باز شده هم موقع ادرار بعد تموم شدن ادرارم بازم حس میکنم ادرارم داره ولی هیچی نیست حس ادرار دارم همینجوری یه سوزشی مثل داشتن ادرار یکم زود به زود ادرارم میگیره همین حسم دارم میشه باردار باشم پریودامم نامنظمه

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزیزم
صرف تکرر ادرار که نمیشه تشخیص رو بارداری گذاشت اگر مشکوک هستید حتما ازمایش خون بدید و اگر منفی بود ازمایش ادرار انجام بدید چون احتمال عفونت ادراریتون زیاده ترجیحا مایعات زیاد مصرف کنید